Niasin+

Di One Tree, kami telah mencurahkan hati dan jiwa kami untuk mencipta rangkaian penjagaan kulit yang serba boleh seperti anda. Sama ada anda Gen-Xer moden yang sibuk atau milenium penentu trend, koleksi Niacin+ kami mempunyai sesuatu yang luar biasa untuk ditawarkan kepada anda.

Niacinamide : Rahsia Kulit Awet Muda

Bayangkan ramuan penjagaan kulit yang menyesuaikan diri dengan jenis kulit dan kebimbangan anda yang unik. Itulah niacinamide untuk anda! Ia adalah pisau Swiss Army untuk penjagaan kulit, bekerja ajaib untuk mencerahkan, menghalus, melindungi, menegang, melembapkan, menenangkan dan melambatkan proses penuaan. Ia seperti superhero untuk hiperpigmentasi dan kulit rawan jerawat.

Alpha Arbutin : Ucapkan Selamat Tinggal kepada Tompok Gelap

Alpha arbutin melangkah masuk untuk mencerahkan kulit anda, menjadikan bintik-bintik gelap, hiperpigmentasi dan tona kulit tidak sekata sebagai perkara yang sudah berlalu. Katakan hello kepada anda yang lebih berseri!

Bakuchiol : Jawapan Alam terhadap Retinol

Temui bakuchiol, superstar berasaskan tumbuhan yang meniru kesan retinol tanpa kesan sampingan yang menjengkelkan. Ini semua tentang merangsang kolagen, mengurangkan kedutan, memperbaiki tekstur dan mencerahkan kulit anda, tanpa kerengsaan.

Asid Ferulik : Lindungi Kulit Anda

Antioksidan berasaskan tumbuhan kami yang berkuasa, asid ferulik, telah menyokong anda. Ia membentuk perisai pelindung terhadap musuh alam sekitar seperti pencemaran, sinaran UV, dan asap. Selain itu, ia bersifat anti-radang dan rakan kepada kulit yang berjerawat. Bercakap tentang multitasker!

Asid Azelaic : Rakan Terbaik Kulit Anda

Asid Azelaic ada di sini untuk mengelupas kulit anda dengan lembut dan mengucapkan selamat tinggal kepada kekusaman dan liang roma tersumbat. Ia anti-bakteria, anti-radang, anti-pigmentasi, dan pakar dalam mencerahkan kulit anda. Sensitiviti? Jangan risau, ia mendapat belakang anda!

Minyak Pati : Aromaterapi untuk Kulit Anda

Rahsia kita? Minyak pati gred premium tulen seperti cendana, mawar, melati dan banyak lagi. Mereka meningkatkan keberkesanan produk kami dan menawarkan faedah aromaterapeutik. Ia seperti hari spa untuk kulit anda!

Tetapi bukan itu sahaja. Rangkaian Niacin+ kami direka untuk individu moden, mengimbangi keperluan hari yang sibuk dan malam yang tenang. Ia semula jadi, bersih, hijau dan selamat, dibungkus untuk kemudahan anda, dan ia tidak akan merugikan wang.

Sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitif, berminyak, kombinasi dan berjerawat. Julat ini ialah penyelesaian sehenti anda untuk:

  • Mencerahkan dan mencerahkan kulit
  • Mengatasi tanda-tanda penuaan
  • Mengatasi hiperpigmentasi
  • Melindungi daripada radikal bebas dan pencemaran
  • Menenangkan kulit sensitif dan menguruskan jerawat
  • Mengecilkan pori-pori besar dan mengurangkan kemerahan
  • Menguatkan penghalang kulit yang lemah
  • Menghidratkan kulit yang dehidrasi
  • Meratakan tona kulit anda
  • Menghilangkan kekusaman dan memperbaiki tekstur kulit

Di One Tree, kami percaya dalam memelihara kulit anda secara semula jadi, memperkasakan anda untuk kelihatan dan merasai yang terbaik, setiap hari.